Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kezdet

2009.09.18

Az én történetem is úgy kezdődött,mint bárki másé,megszülettem. A múlt század 80as éveinek elején, január utolsó napján. A tervem az volt, hogy a születésem óráját valamikor éjjelre időzítem, olyankor mindenki kába és nehezen gondolkozik, így nagyobb eséllyel fognak beletörődni személyembe. Sikerült is hajnali fél 3kor világra jönni, de ami a legfontosabb a tervem bevált. Olyannyira, hogy felneveltek, sőt még iskoláztattak is. Ezek után bárkinek bátram ajánlom a stratégiám, ha esetleg úgy dönt újra megszületik.

 Közületek is - akik most ezt olvassátok - sokakban biztosan felmerült gyerekkorában, hogy valami nem stimmel. Az évek folyamán rengeteg dologra gonoltam, hogy miért érzem magam annyira másnak, miért kezelnek úgy, mintha valóban nem is teljesen közülük való lennék. De mindet elvettem, mert ugye miért is lenne így. Csak a fantáziám szüleménye ez is,gondoltam én. Aztán ahogy teltek az évek, úgy egyre inkább világos lett, hogy ez nem múlik el sem holnap sem utánna.

Aztán jöttek egyre többször az érdekes álmok is. Így mai fejjel visszagondolva teljesen érthető a dolog. De mikor az éjszaka közepén álmomból riadtam fel és éreztem, hogy ez nem csak egy szimpla álom volt, akkor eléggé furán éreztem magam. Aztán a fura álmok egyre inkább megszokottá, majd kellemessé váltak, na irigyelni azért nem kell. Nem mindegyik lett kellemes és élvezetes.

Az egész hercehurca a serdülő éveim vége felé kezdett egyre erősebbé és meghatározóvá válni. Amíg el nem jött az a bizonyos nap, amikor az egész addigi életem értelmet, de legalábbis magyarázatot nyert...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.