Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kezdet vége

2009.09.18

...szóval azon a napon sok minden magyarázatot nyert. Továbbra sincs miért irigyelni, nem találtam meg az élet értelmét vagy a szent grált, de azért a megérzéseim miértjére választ kaptam. Kb. olyan volt ez az esemény, mint amikor egy fuldokló az utolsó levegőjét felhasználva újabb adag levegőhöz jut csak azért, hogy tovább fuldokjon. Valami ilyesmi érzés ez az életemben.

Azóta sok dolgot megtanultam és megtudtam,többek között magamról is. Sok olyat,amit korábban el sem tudtam volna képzelni magamról vagy nem akartam elképzelni. Viszont idővel sokat változtam és egy cseppet sem sajnálom, hogy ezt az utat választottam. Annak ellenére sem, hogy olyan dolgokba futottam bele amik szinte csak fájdalmat hoztak. Ez jár akkor, ha hülye voltál előző életedben és súlyos hibákat követtél el.

Annak ellenére amiket eddig megéltem, nem adtam fel az elveimet,remélem nem is fogom,bár ez ugye úgyis csak rajtam múlik. Nem mintha ezek az elvek megkönyítenék az életem, hiszen a való élettel nem sokszor találkoznak, de aki hülye... tartja a mondás.

Szóval most ott tartok, hogy amit lehetett megpróbáltam, lesz ami lesz. Nyugodt lelkiismerettel nézhetek a jövőbe. Milyen kár, hogy ettől nem fáj kevésbé a múlt és a jelen tehetetlensége.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.