Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Monológ

2009.10.21

Ha azt érzed,hogy az élet már megszivatott, elvette tőled a reményeid és kiélvezte a szivatásod, akkor nagyon valószínű, hogy tévedsz.

Sosem azt kapod az élettől amire vágysz és amiért küzdesz. Általában azt az egy dolgot úgy elveszi tőled,hogy soha többé gondolni se merj arra,hogy valaha elérheted. Ha boldogságra és igaz társakra vágysz biztos,hogy nem sikerül összehoznod. Esetleg ideig óráig igen,de csak azért,hogy jobban fájjon mikor elveszted őket. Mikor a lélekölő fájdalmat már megszokod és kissé enyhülni látszik jön a szivatás újabb formája. Minden vágyad és érzésed, gondolatod, életfilizófiád megcsúfolása.

 

Az élet monológja:

 

Szükős anyagi körülmények között éltél eddig? Óóó,hát akkor biztosan nem bánnád,ha esélyed nyílna az anyagi gondok nélküli életre.De nem holmi középszerű életre,egyből az öledbe ejtek egy hihetetlenül kecsegtető és gazdag lehetőséget. Olyat,amilyet bárki megirigyelhetne. Belevágsz? Kipróbálod? Helyes helyes,kezdj csak bele,úgysem fogod előre látni,hogyan és mikor teszek keresztbe neked itt is. Nem kérek tőled sokat,időd is marad és szabadságod is. Nem adtam neked boldogságot és társat,de sebaj most anyagi gondok nélküli életet adok helyette. Legalábbis te csak hidd ezt. Ja és nem mellesleg majd az erkölcsi értékeidet is próbára teszem,de ezt majd csak később,nehogy időben gyanút fogj és kilépj.

De minél tovább hiszed azt, hogy esetleg lehet ebből valami jó is számodra addig nagyon jót szórakozok. Hátmég majd mikor amikor ezt mind elveszem tőled. De az is lehet, nem veszem el tőled, meghagyom neked mindezt de csak azért, hogy minden egyes nap minden egyes percében eszedbe jusson, hogy mit vesztettél. Élj abban az élettérben,ami eddig elérhetetlen volt számodra és amúgysem akartál soha oda bekerülni. Olyan életet adok neked,ami megcsúfolja és kizárja azt az életet amiért küzdöttél.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.